ΠΑΣΕΕΜ

Πανελλήνιος Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών (ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ.) ιδρύθηκε το 2022, με σκοπό να αποτελέσει ένα συλλογικό όργανο έκφρασης των μηχανικών όλων των ειδικοτήτων αποφοίτων ανωτάτων σχολών Ελλάδας ή κατόχων αντίστοιχων τίτλων σπουδών του εξωτερικού, που εργάζονται αποκλειστικά ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και των ανέργων μηχανικών.

icon_widget_image Δευτέρα -Παρασκευή : 9π.μ. - 5μ.μ. icon_widget_image Καισαρείας 12, Θεσσαλονίκη, 54454 icon_widget_image + (30) 2310944056 icon_widget_image info@paseem.gr

ΠΑΣΕΕΜ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών (ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ) όπως ήδη έχει ανακοινωθεί συμμετέχει στις 22 Νοεμβρίου 2023 στην πανελλαδική αποχή καθώς και στην συγκέντρωση στο Υπουργείο Οικονομικών αντιδρώντας στο νέο φορολογικό .

Καλούμε όλους τους συνάδελφους μας, ελευθέρους επαγγελματίες μηχανικούς , μέλη του συλλόγου μας και μη , να ακολουθήσουν την αποχή.

Ο ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ ενημερώνει πως η αποχή από την πλευρά του συλλόγου μας δεν θα είναι μόνο για την 22 Νοεμβρίου αλλά αορίστου χρόνου μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα μας.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μηχανικοί δεν είναι επαίτες .

Είναι ο βασικός μοχλός της οικονομίας της Ελλάδας.

Η κυβέρνηση έχει υπερβεί κάθε όριο της ανθρώπινης και της επαγγελματικής μας ανοχής.

Δώδεκα έτη οικονομικής κρίσης ουδέποτε απείχαμε από την εργασία μας , στηρίζοντας την χώρα μας και άλλους επαγγελματικούς κλάδους άμεσα εξαρτωμένους από τους μηχανικούς.

Ουδέποτε εκβιάσαμε την χώρα μας σε αντίθεση με άλλους  ελεύθερους επαγγελματίες.

Η κυβέρνηση έχει καταπατήσει την αξιοπρέπεια μας , έχει κατατροπώσει την ψυχολογία μας, μας έχει μετατρέψει σε φοροεισπράκτορες .

Υστέρα από τόσα χρόνια ανοχής και υπομονής απαιτούμε ότι δικαιωματικά  μας ανήκει και κυρίως αξιοκρατία και ισονομία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

         Η Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας

Κεσδζόγλου Κυριακή                          Σούλης Ιωάννης

Post a Comment