ΠΑΣΕΕΜ

Πανελλήνιος Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών (ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ.) ιδρύθηκε το 2022, με σκοπό να αποτελέσει ένα συλλογικό όργανο έκφρασης των μηχανικών όλων των ειδικοτήτων αποφοίτων ανωτάτων σχολών Ελλάδας ή κατόχων αντίστοιχων τίτλων σπουδών του εξωτερικού, που εργάζονται αποκλειστικά ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και των ανέργων μηχανικών.

icon_widget_image Δευτέρα -Παρασκευή : 9π.μ. - 5μ.μ. icon_widget_image Καισαρείας 12, Θεσσαλονίκη, 54454 icon_widget_image + (30) 2310944056 icon_widget_image info@paseem.gr

ΠΑΣΕΕΜ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΑΓΓΗΣ – Πτυχιούχος Μηχανικός Δομικών έργων ΤΕ

Κυρίες και Κύριοι.

 

Συνάδελφοι Μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων.

Καλησπέρα σας. Λίγα λόγια  και από εμένα.

 

Ονομάζομαι Γιώργος Κολάγγης , είμαι 48 ετών και είμαι Πτυχιούχος Μηχανικός Δομικών έργων ΤΕ.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κέρκυρα και τα τελευταία 21 χρόνια είμαι μόνιμος κάτοικος Πατρών.

Από μικρή ηλικία είχα μέσα μου την διάθεση για δημιουργία.

Αυτό και σε συνδυασμό με τις εικόνες που είχα από την επαγγελματική ιδιότητα του συγχωρεμένου του πατέρα μου που ήταν Σιδεράς Οικοδομών και μετέπειτα Επιχειρηματίας με μάντρες Οικοδομικών Υλικών, με ώθησαν από νεαρή ηλικία να πάρω την απόφαση να θέλω να σπουδάσω Μηχανικός.

 

Σπούδασα στο ΤΕΙ – Κρήτης (Σ.Τ.ΕΦ) και ξεκίνησα την εργασία μου στην Κέρκυρα και στην συνέχεια στην Πάτρα στην Αθήνα και γενικότερα στην Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια νησιά.

Διετέλεσα Μελετητής Μηχανικός και επιβλέπων Μηχανικός σε Ιδιωτικά έργα στην Κέρκυρα και την Πάτρα.

 

Το έτος 2004 Διορίστηκα στην Πολεοδομία του πρώην Δήμου Ρίου (νυν Πάτρας)  απ` όπου και παραιτήθηκα μετά από περίπου πέντε χρόνια για να ξανά ιδιωτεύσω ως Ελεύθερος Επαγγελματίας Μηχανικός.  Ασκώ το επάγγελμα μας από το 1997.

 

Μέσω του ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ, διέκρινα κάτι νέο, υγιές, δυνατό, κάτι που μπορεί να ξαναφέρει τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων στο επίπεδο που μας αξίζει.

Είδα έναν Σύλλογο που είναι έτοιμος να παλέψει για τα δίκαια αιτήματα του κλάδου των Μηχανικών.

 

Είμαι στην ευχάριστη θέση, να υποβάλλω την υποψηφιότητα μου για το Δ.Σ του Συλλόγου.

Εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιους καλή επιτυχία.

 

Με εκτίμηση,

Γιώργος Κολάγγης

Πτυχιούχος Μηχανικός Δομικών έργων ΤΕ

Post a Comment