ΠΑΣΕΕΜ

Πανελλήνιος Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών (ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ.) ιδρύθηκε το 2022, με σκοπό να αποτελέσει ένα συλλογικό όργανο έκφρασης των μηχανικών όλων των ειδικοτήτων αποφοίτων ανωτάτων σχολών Ελλάδας ή κατόχων αντίστοιχων τίτλων σπουδών του εξωτερικού, που εργάζονται αποκλειστικά ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και των ανέργων μηχανικών.

icon_widget_image Δευτέρα -Παρασκευή : 9π.μ. - 5μ.μ. icon_widget_image Καισαρείας 12, Θεσσαλονίκη, 54454 icon_widget_image + (30) 2310944056 icon_widget_image info@paseem.gr

ΠΑΣΕΕΜ

Σούλης Μ. Ιωάννης – Πτυχ. Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

Σούλης Μ. Ιωάννης – Πτυχ. Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

Τα τελευταία 15 χρόνια διατηρώ δικό μου Τεχνικό Γραφείο στην πόλης της Ρόδου όπου και γεννήθηκα. Η παιδεία που έλαβα από το σπίτι μου μου έμαθε να είμαι πάρα πολύ υπομονετικός, δραστήριος, κοινωνικός, δημιουργικός αλλά και συνεργάσιμος με τον άνθρωπο που βρίσκεται απέναντι μου.

Έχω δραστηριοποιηθεί κατά καιρούς σε συλλόγους και απαιτώ τον προγραμματισμό και την οργάνωση, με αυτά τα δυο θα μπορέσουμε να πάμε ένα βήμα μπροστά. Επίσης θα πρέπει να ακούγεται η γνώμη όλων, έτσι ο σύλλογος μας θα έχει μέλλον και δεν θα έχει κρούσεις μεταξύ μας.

ΠΙΣΤΕΥΩ στο όνειρο των συναδέλφων που ξεκίνησαν τον σύλλογο που θα μας αντιπροσωπεύει και θα μας στηρίζει. ΠΙΣΤΕΥΩ στις νέες αρχές.

ΠΡΕΠΕΙ να πιστέψεις και εσύ ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να είμαστε στο προσκήνιο και να μπορούμε να διεκδικήσουμε τον σεβασμό που μας ανήκει.

Ο Σεβασμός δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται.

Για αυτό τον λόγω πρέπει να πιστέψεις και εσύ και να στηρίξεις με την ψήφο σου ανθρώπους που πιστεύουν και μπορούν να σε υποστηρίξουν.

Καλή Επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους/ες μου & Καλή Αρχή στο σύλλογο μας.

Πίστεψε το.

Post a Comment