ΠΑΣΕΕΜ

Πανελλήνιος Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών (ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ.) ιδρύθηκε το 2022, με σκοπό να αποτελέσει ένα συλλογικό όργανο έκφρασης των μηχανικών όλων των ειδικοτήτων αποφοίτων ανωτάτων σχολών Ελλάδας ή κατόχων αντίστοιχων τίτλων σπουδών του εξωτερικού, που εργάζονται αποκλειστικά ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και των ανέργων μηχανικών.

icon_widget_image Δευτέρα -Παρασκευή : 9π.μ. - 5μ.μ. icon_widget_image Καισαρείας 12, Θεσσαλονίκη, 54454 icon_widget_image + (30) 2310944056 icon_widget_image info@paseem.gr

ΠΑΣΕΕΜ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΛΑΜΙΔΗ-Αρχιτεκτων Μηχανικος

Αγγελική Παλαμίδη – Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ

Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ, με δραστηριότητα ως ελεύθερος επαγγελματίας πάνω από είκοσι χρόνια, αλλά και ως επιχειρηματίας, στην Ελληνική πραγματικότητα των καιρών που ζούμε.

Καλλιτέχνης, μητέρα, σύζυγος και γυναίκα είναι μερικές από τις καθημερινές μου ιδιότητες, οι οποίες έρχονται να συμπληρώσουν ένα πολυσύνθετο και πολυποίκιλο παζλ για δύσκολους λύτες, λες και το επάγγελμα του μηχανικού δεν είναι αρκετά απαιτητικό από μόνο του.

Επίμονη, Εργατική, Μελετηρή, Δημιουργική, Εφευρετική, Συνεργατική, Διορατική, Προστατευτική είναι μερικές από τις καθημερινές μου αρετές. Υπάρχουν και αιχμηρές γωνίες. Μου αρέσουν πολύ οι γωνίες! Και έτσι όταν χρειαστεί γίνομαι ότι απαιτείται για να επιτευχθούν οι στόχοι μου, επαγγελματικοί και προσωπικοί. Τα προβλήματα που προκύπτουν δεν είναι παρά προκλήσεις που ζητούν επίλυση. Η δια βίου μάθηση, για εμένα, δεν είναι επιβολή των καιρών, αλλά εξελικτική διαδικασία που ανοίγει μονοπάτια και τους κάνει δρόμους.

Στο μονοπάτι του ΠΑΣΕΕΜ με παρέσυρε το πάθος της Κικής, η οποία πρωτοστάτησε σε ένα όραμα, με πλέριο πάθος. Σε ένα δρόμο με πολυνομία και πολυπροσφορά  χωρίς πλαίσια, στον οποίο οι μηχανικοί βαδίζουμε καθημερινά έχοντας κοινές προκλήσεις, δυσκολίες και αντιρρήσεις, ανεξάρτητα της εκκίνησης ή της τεχνικής μας ιδιότητας.

Αλλά πιστεύω στην ενότητα και στη δύναμη της συνεργατικότητας. Και σε αυτόν τον άξονα θέλω να βοηθήσω, μέσα από τη συμμετοχή μου στον νεοσύστατο σύλλογό μας, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες. Επίσης πιστεύω και στη γυναικεία ματιά και στην δυναμική που αυτή έχει να δώσει, σε έναν ανδροκρατούμενο κλάδο, παρ’ όλο που οι γυναίκες αποτελούν ισάξια δύναμη.

Σας ευχαριστώ, που μαζί, έχουμε ήδη βάλει το λιθαράκι μας, σε αυτό το έργο που θα παραδώσουμε και στα παιδιά μας. Καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους και καλή αρχή στον σύλλογό μας. Το ταξίδι μόλις ξεκινάει!

Post a Comment