ΠΑΣΕΕΜ

Πανελλήνιος Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών (ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ.) ιδρύθηκε το 2022, με σκοπό να αποτελέσει ένα συλλογικό όργανο έκφρασης των μηχανικών όλων των ειδικοτήτων αποφοίτων ανωτάτων σχολών Ελλάδας ή κατόχων αντίστοιχων τίτλων σπουδών του εξωτερικού, που εργάζονται αποκλειστικά ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και των ανέργων μηχανικών.

icon_widget_image Δευτέρα -Παρασκευή : 9π.μ. - 5μ.μ. icon_widget_image Καισαρείας 12, Θεσσαλονίκη, 54454 icon_widget_image + (30) 2310944056 icon_widget_image info@paseem.gr

ΠΑΣΕΕΜ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

                                                                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη το Δ.Σ. και τα μέλη του ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ. εκφράζουν την θλίψη τους για την ανείπωτη τραγωδία που τελέστηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα  το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

Δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση στις οικογένειες των θυμάτων καθώς και την ταχεία ανάρρωση και αποκατάσταση των τραυματιών.

Η Πολιτεία υποχρεούται άμεσα, χωρίς περιστροφές, να εγγυηθεί και να αναλάβει την ευθύνη για την πλήρη και πολυεπίπεδη στήριξη των οικογενειών των θυμάτων και των τραυματιών

Ως πολίτες αλλά και με την επιστημονική μας ιδιότητα, κάθε ειδικότητας, ζητάμε την ταχεία και πλήρη διερεύνηση των αιτίων του δυστυχήματος και την απόδοση των ευθυνών, όπου ανήκουν.

Πρέπει να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα, που είδαν το φως της δημοσιότητας, που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και σχετίζονται με την ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου.

Η ασφάλεια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπως και σε οποίο κλάδο της επιστήμης του Μηχανικού, αποτελεί για μας προτεραιότητα.

Ελπίζουμε η Πολιτεία να πράξει το ίδιο και αυτή!

                                                                                               Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                        Η Πρόεδρος                                                                           Ο Γενικός Γραμματέας

                                                     Κεσδζόγλου Κυριακή                                                                       Σούλης Ιωάννης

 

Post a Comment