ΠΑΣΕΕΜ

Πανελλήνιος Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών (ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ.) ιδρύθηκε το 2022, με σκοπό να αποτελέσει ένα συλλογικό όργανο έκφρασης των μηχανικών όλων των ειδικοτήτων αποφοίτων ανωτάτων σχολών Ελλάδας ή κατόχων αντίστοιχων τίτλων σπουδών του εξωτερικού, που εργάζονται αποκλειστικά ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και των ανέργων μηχανικών.

icon_widget_image Δευτέρα -Παρασκευή : 9π.μ. - 5μ.μ. icon_widget_image Καισαρείας 12, Θεσσαλονίκη, 54454 icon_widget_image + (30) 2310944056 icon_widget_image info@paseem.gr

ΠΑΣΕΕΜ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΕΕ».

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΕΕ».

 

Του  Πανελλήνιου Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών (ΠΑΣΕΕΜ) που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, Καισαρείας 12, Θεσσαλονίκη, 54454, όπως νομίμως εκπροσωπείται, info@paseem.gr

 

 

Στην Πλατεία Συντάγματος στις 5 Δεκεμβρίου 2023 στην Πανελλαδική πορεία κατά του φορολογικού νομοσχεδίου, κατά την διάρκεια του  χαιρετισμού του Β’ Αντιπροέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κυρίου Νίκου Ανδρεδάκη, μέλος του ΤΕΕ, κατά δήλωση του από την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΕΕ», επιτέθηκε σωματικά και λεκτικά κατά της Προέδρου του ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ.

Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, φίμωσης, αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις και ενέργειες, πόσο μάλλον κατά γυναικών και επι προσθέτως σε κοινούς επαγγελματικούς χώρους.

Ο ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ θα κινήσει την διαδικασία ασκήσεως δίωξης δια της νομικής οδού  στο συγκεκριμένο μέλος της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΕΕ».

Θέλουμε να  πιστεύουμε πως η ατομική αυτή «πρωτοβουλία» δεν εκφράζει την παραπάνω συλλογικότητα, καθώς ο εν λόγω κύριος βρισκόταν στον χώρο πριν και μετα το συμβάν πίσω από το πανό του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και συνομιλούσε με συναδέλφους που επίσης κρατούσαν το πανό.

Σας καλούμε να μας γνωστοποιήσετε τα στοιχεία του μέλους σας έτσι ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες της πράξης που διετέλεσε.

Ζητούμε την συνδρομή σας, με κύριο στόχο να μην επαναληφθούν αυτού του είδους τα γεγονότα που θυμίζουν παλαιότερες εποχές καταστολής της δημοκρατικής έκφρασης.

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό.

                                                   

 

ΠΑΣΕΕΜ, όπως νομίμως εκπροσωπείται

Θεσσαλονίκη, 06-12-2023

           Η Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας

Κεσδζόγλου Κυριακή                           Σούλης Ιωάννης

                                                                       

Post a Comment