ΠΑΣΕΕΜ

Πανελλήνιος Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών (ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ.) ιδρύθηκε το 2022, με σκοπό να αποτελέσει ένα συλλογικό όργανο έκφρασης των μηχανικών όλων των ειδικοτήτων αποφοίτων ανωτάτων σχολών Ελλάδας ή κατόχων αντίστοιχων τίτλων σπουδών του εξωτερικού, που εργάζονται αποκλειστικά ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και των ανέργων μηχανικών.

icon_widget_image Δευτέρα -Παρασκευή : 9π.μ. - 5μ.μ. icon_widget_image Καισαρείας 12, Θεσσαλονίκη, 54454 icon_widget_image + (30) 2310944056 icon_widget_image info@paseem.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγγείλουμε ότι το ΔΣ οργανώνει άμεσα εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ. Ως εκ τούτου, καλούμε όλα τα ιδρυτικά μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα, ήτοι έχουν καταβάλει το σύνολο της ετήσιας συνδρομής των 80€, να καταθέσουν την υποψηφιότητα τους, προκειμένου να συμμετάσχουν στο νέο ΔΣ, και στην εφορευτική επιτροπή, η οποία θα διεξάγει τις εκλογές, εφόσον εκλεγούν από το εκλογικό σώμα. Σημειωτέον, ότι, όσοι και όσες δηλώσουν υποψήφιοι και υποψήφιες για το ΔΣ, δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι/ες για την εφορευτική επιτροπή. 
 
Ενθαρρύνουμε τη μαζική υποβολή υποψηφιοτήτων, διότι Δημοκρατία είναι κυρίως η πραγμάτωση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι. 
Ευχόμαστε, εκ των προτέρων, καλή επιτυχία σε όλες τις υποψήφιες και όλους τους υποψηφίους.
Ακολουθούν τα λινκ για την υποβολή των αιτήσεων υποψηφιότητας, ανά περίπτωση.

Λήξη Προθεσμίας

Ενημέρωση σχετικά με νέες εγγραφές μελών και εξόφληση συνδρομών των ιδρυτικών μελών και τις εκλογές του συλλόγου:

 

Συνάδελφοι, παρακαλώ για την ενημέρωση σας σχετικά με τα παρακάτω:

 

  1. Νέες εγγραφές μελών: Θα γίνουν αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΠΑΣΕΕΜ, μετά τις εκλογές.
  2. Εξόφληση οικονομικών εκκρεμοτήτων: Η διαδικασία έκδοσης των λογαριασμών του συλλόγου έχει ανατεθεί σε επαγγελματία και είναι σε εξέλιξη. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας του ΠΑΣΕΕΜ.
  3. Εκλογές: Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου στις εκλογές συμμετέχουν αποκλειστικά και υποχρεωτικά τα μέλη με τακτοποιημένες οικονομικές υποχρεώσεις. Συνεπώς στις πρώτες εκλογές συμμετέχουν αποκλειστικά τα ιδρυτικά μέλη. Τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες δεν επηρεάζουν τη διαδικασία δήλωσης υποψηφιότητας καθώς οι εκλογές θα συντελεστούν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης τραπεζικών λογαριασμών και θα δοθεί εύλογο χρονικό περιθώριο για την τακτοποίηση αυτών.
  4. Για άλλη μια φορά παροτρύνουμε όλα τα ιδρυτικά μέλη για την δήλωση της υποψηφιότητας τους στην εκλογική διαδικασία είτε ως μέλη του ΔΣ, είτε ως μέλη της εφορευτικής επιτροπής.
  5. Υπενθυμίζουμε ότι η φόρμα υποβολής υποψηφιότητας είναι ενεργή και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι σήμερα Κυριακή 25/09/2022 και ώρα 23:59 στο παρακάτω λινκ.

 

Για το ΔΣ,

Ο Γ. Γραμματέας

Πασχάλης Ακριβόπουλος

Post a Comment