ΠΑΣΕΕΜ

Πανελλήνιος Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών (ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ.) ιδρύθηκε το 2022, με σκοπό να αποτελέσει ένα συλλογικό όργανο έκφρασης των μηχανικών όλων των ειδικοτήτων αποφοίτων ανωτάτων σχολών Ελλάδας ή κατόχων αντίστοιχων τίτλων σπουδών του εξωτερικού, που εργάζονται αποκλειστικά ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και των ανέργων μηχανικών.

icon_widget_image Δευτέρα -Παρασκευή : 9π.μ. - 5μ.μ. icon_widget_image Καισαρείας 12, Θεσσαλονίκη, 54454 icon_widget_image + (30) 2310944056 icon_widget_image info@paseem.gr

ΠΑΣΕΕΜ

Πασχάλης Ακριβόπουλος – Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε., M.Sc.

Πασχάλης Ακριβόπουλος – Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε., M.Sc.
Ξεκίνησα να δουλεύω στην κατασκευή το 2004, πριν ακόμη αποκτήσω το πρώτο πτυχίο μου. Μέχρι το 2010 εργαζόμουν αποκλειστικά σαν μηχανικός εργοταξίου σε βιομηχανικά έργα με μπλοκάκι. Ελεύθερος επαγγελματίας πλέον, το 2016 ίδρυσα μαζί με τον συνέταιρο μου μια τεχνική εταιρεία στη Θεσσαλονίκη την οποία και διαχειρίζομαι έως σήμερα.
Μέσα από τα φόρουμ γνώρισα την Κική Κεσδζόγλου και το όραμα της για τη δημιουργία ενός συλλόγου που θα προασπίζεται τα συμφέροντα των ελεύθερων επαγγελματιών μηχανικών.
Είμαι βέβαιος ότι αυτή είναι μόνο η αρχή ενός πανελλήνιου ισχυρού οργάνου καθώς όλοι οι επαγγελματίες μηχανικοί στην χώρα μας συμμεριζόμαστε τις ίδιες ανάγκες. Ο ΠΑΣΕΕΜ πλέον έχει ιδρυθεί και εναπόκειται σε εμάς τα μέλη του η υγιής εξέλιξή του.

Post a Comment