ΠΑΣΕΕΜ

Πανελλήνιος Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών (ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ.) ιδρύθηκε το 2022, με σκοπό να αποτελέσει ένα συλλογικό όργανο έκφρασης των μηχανικών όλων των ειδικοτήτων αποφοίτων ανωτάτων σχολών Ελλάδας ή κατόχων αντίστοιχων τίτλων σπουδών του εξωτερικού, που εργάζονται αποκλειστικά ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και των ανέργων μηχανικών.

icon_widget_image Δευτέρα -Παρασκευή : 9π.μ. - 5μ.μ. icon_widget_image Καισαρείας 12, Θεσσαλονίκη, 54454 icon_widget_image + (30) 2310944056 icon_widget_image info@paseem.gr

ΠΑΣΕΕΜ

Οικονομίδης Χρήστος – Πολιτικός Μηχανικός

Οικονομίδης Χρήστος – Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ
Αποφοίτησα από την πρώτη μου σχολή του τμήματος έργων υποδομής στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης το 2013 και στη συνέχεια κατόπιν κατατακτηρίων εξετάσεων αποφοίτησα από το τμήμα πολιτικών μηχανικών του ΑΠΘ το 2018. Ξεκίνησα την εργασία μου ως μηχανικός ενώ σπούδαζα στο πολυτεχνείο με αντικείμενο τα δημόσια έργα σε μελετητικό και κατασκευαστικό κομμάτι. Σήμερα δραστηριοποιούμαστε ως εταιρεία στο κομμάτι των μελετών της συμβουλευτικής και της κατασκευής τεχνικών έργων. Σκοπός της ενασχόλησης μου με τον σύλλογο είναι να δημιουργηθούν σωστές βάσεις για τους νέους μηχανικούς – καθώς ανήκω σε αυτούς – και έπειτα να καταφέρουμε να κάνουμε το επάγγελμα μας πιο ανθρώπινο καθώς μηχανικός στην Ελλάδα σημαίνει πολυπράγμων εξ ανάγκης προκειμένου να επιβιώσει, ειδικά στα πρώτα του βήματα. Ζητώ την στήριξη σας προκειμένου από κοινού να καταφέρουμε τα μέγιστα.Εις το επανιδείν.

Post a Comment