ΠΑΣΕΕΜ

Πανελλήνιος Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών (ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ.) ιδρύθηκε το 2022, με σκοπό να αποτελέσει ένα συλλογικό όργανο έκφρασης των μηχανικών όλων των ειδικοτήτων αποφοίτων ανωτάτων σχολών Ελλάδας ή κατόχων αντίστοιχων τίτλων σπουδών του εξωτερικού, που εργάζονται αποκλειστικά ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και των ανέργων μηχανικών.

icon_widget_image Δευτέρα -Παρασκευή : 9π.μ. - 5μ.μ. icon_widget_image Καισαρείας 12, Θεσσαλονίκη, 54454 icon_widget_image + (30) 2310944056 icon_widget_image info@paseem.gr

ΠΑΣΕΕΜ

Νεκτάριος Ντάσιος- Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Είμαι ο Νεκτάριος Ντάσιος του Σωτηρίου, πολιτικός μηχανικός απόφοιτος του ΑΠΘ από το 2002. Η διπλωματική μου εργασία είχε ως θέμα τον Βιοκλιματικό Σχεδιασμό των κτιρίων, ενώ έχω ασχοληθεί κατά τη διάρκεια των σπουδών μου με θέματα αντισεισμικής προστασίας, μελέτης σηράγγων, υδραυλικών έργων, οδικών έργων, κτιριακών κατασκευών, κλπ. Είμαι μέλος του ΤΕΕ από το 2003, Ελεγκτής Δόμησης από το 2012, Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτιρίων από το 2013, ενώ έχω παρακολουθήσει σεμινάρια του ΤΕΕ για τον ενεργειακό σχεδιασμό των κτιρίων και για τις εκτιμήσεις ακινήτων. Ακόμη, ειμαι πραγματογνώμονας στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης. Ο κύριος σκοπός μου, ως πολιτικός μηχανικός, είναι να συμβάλλω στην παραγωγή έργων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας την εμπειρία μου στη μελέτη και την επίβλεψη διαφόρων κατασκευών. Πιο συγκεκριμένα, έχω αποκτήσει πολυετή εμπειρία σε έργα πολιτικού μηχανικού (αρχιτεκτονικά, στατικά και κατασκευαστικά σχέδια, τρισδιάστατα σχέδια, κλπ) με τη χρήση διαφόρων υλικών (σκυρόδεμα, μέταλλο, ξύλο), σε επίβλεψη και παρακολούθηση έργων, καθώς και σε έκδοση οικοδομικών αδειών. Επίσης, έχω αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό την ικανότητα σύνθεσης και ανάλυσης διαφόρων στοιχείων για την επίλυση θεμάτων και τη δημιουργία προτάσεων (π.χ. σε ανάγκες ανακαίνισης, διαρρυθμίσεων, κλπ). Το τεχνικό μου γραφείο interdomisi λειτουργεί από το 2009, ενώ τα προηγούμενα χρόνια απασχολήθηκα σε τεχνικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από τις εργασίες του πολιτικού μηχανικού (μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή, άδειες, αυθαίρετα, κλπ) τα τελευταία 2 χρόνια είμαι επίσημος μεταπωλητής σχεδιαστικών προγραμμάτων CAD BIM για μηχανικούς. Με τον ΠΑΣΕΕΜ τάχθηκα εξ αρχής υπέρ της υλοποίησής του καθώς θεωρώ ότι πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα της εποχής στον κλάδο μας και έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό, το οποίο ακόμα δεν έχει φανεί πραγματικά στα μάτια μας. Όλοι οι υποψήφιοι έχουμε κάτι να δώσουμε στο σύλλογο και σε αυτή τη φάση το σημαντικότερο είναι η καθολική συμμετοχή σας ώστε να δοθεί ένα δυνατό μήνυμα!

Post a Comment