ΠΑΣΕΕΜ

Πανελλήνιος Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών (ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ.) ιδρύθηκε το 2022, με σκοπό να αποτελέσει ένα συλλογικό όργανο έκφρασης των μηχανικών όλων των ειδικοτήτων αποφοίτων ανωτάτων σχολών Ελλάδας ή κατόχων αντίστοιχων τίτλων σπουδών του εξωτερικού, που εργάζονται αποκλειστικά ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και των ανέργων μηχανικών.

icon_widget_image Δευτέρα -Παρασκευή : 9π.μ. - 5μ.μ. icon_widget_image Καισαρείας 12, Θεσσαλονίκη, 54454 icon_widget_image + (30) 2310944056 icon_widget_image info@paseem.gr

ΠΑΣΕΕΜ

Θεοχάρης Παπαδιαμάντης- Τοπογράφος Μηχανικός

Είμαι ο Θεοχάρης Παπαδιαμάντης Τοπογράφος Μηχανικός.

Παρακολουθώντας εδώ και 35 χρόνια την κατάρρευση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και των Επιμέρους Συλλόγων των Μηχανικών που οδήγησαν ένα μεγάλο μέρος συναδέλφων σε αδιαφορία και αποστροφή προς τα συλλογικά όργανα συμμετέχω σε αυτό τον κοινό αγώνα , απορρίπτοντας τον ρόλο του μηχανικού ως παρατηρητή.

Συμμετέχω στο ενιαίο ψηφοδέλτιο συμβολικά για να έχω την δυνατότητα στη συνέχεια να κινηθώ αποκαλυπτικά και με αντιπαράθεση σε κάθε προσπάθεια προσωπικής προβολής και χειραγώγησης του νέου συλλόγου .

Για να μπορέσουμε να βρούμε την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια.

Τιμώ τον κοινό αγώνα όλων των μελών-μηχανικών ενάντια στις αναδιαρθρώσεις που οδηγούν στην τελμάτωση και καταστροφή του επαγγέλματος

Post a Comment