ΠΑΣΕΕΜ

Πανελλήνιος Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών (ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ.) ιδρύθηκε το 2022, με σκοπό να αποτελέσει ένα συλλογικό όργανο έκφρασης των μηχανικών όλων των ειδικοτήτων αποφοίτων ανωτάτων σχολών Ελλάδας ή κατόχων αντίστοιχων τίτλων σπουδών του εξωτερικού, που εργάζονται αποκλειστικά ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και των ανέργων μηχανικών.

icon_widget_image Δευτέρα -Παρασκευή : 9π.μ. - 5μ.μ. icon_widget_image Καισαρείας 12, Θεσσαλονίκη, 54454 icon_widget_image + (30) 2310944056 icon_widget_image info@paseem.gr

ΠΑΣΕΕΜ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Κατόπιν έκτακτης συνέλευσης που πραγματοποίησε το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο σήμερα 15-12-2022 και ώρα 13.30 αποφάσισε , με απαρτία, την σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης στις 16-12-2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.00 προκειμένου να διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής των εκλογών του ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ .
Για την εκλογική διαδικασία της εφορευτικής επιτροπής απαιτείται απαρτία.
Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται τα μέλη να είναι παρόντα.
Για την ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής δήλωσαν συμμετοχή πέντε συνάδελφοι μηχανικοί , εκ των οποίων θα εκλέγουν τρεις.
Τα μέλη έχουν δικαίωμα ως τρεις ψήφους.
Στις 18-12-2022 ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 καλείται έκτακτη γενική συνέλευση προκειμένου να εκλεγεί η ελεγκτική επιτροπή και το οριστικό διοικητικό συμβούλιο.
Στην έκτακτη γενική συνέλευση στις 18-12-2022 η οποία θα πραγματοποιηθεί παρουσία νομικού που ορίστηκε από τον δικηγορικό σύλλογο Θεσσαλονίκης απαιτείται επίσης απαρτία .
Παρακαλούνται τα μέλη του ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ να φροντίσουν για την παρουσία τους.
Με εκτίμηση
Δ.Σ. ΠΑ.Σ.Ε.Ε.Μ

Post a Comment